İşitme Cihazı Ses Ayarlama Hizmeti - EMY İşitme 
MENÜ

İşitme Cihazı Ses Ayarlama

İşitme Cihazını Emy İşitme’ den Satın Alan Kişiler için Ömür Boyu hizmet bulunmaktadır. Diğer firmalardan Oticon ve Philips işitme cihazı almış ve ayar hizmetinden faydalanmak isteyen kişiler için ücretli olarak profesyonel Oticon ve Philips işitme cihazları bakım ve ayarlama hizmeti verilmektedir.

İşitme Kaybı ilerleyebilen, ciddi bir sağlık sorunudur. Cihazınızı profesyonel ekibimiz ayarlasın, Hayatın sesini açın!

Anında Fiyat ve Bilgi Alın

Whatsapp Üzerinden İşitme Testinizi Değerlendirelim

İstanbul: (0216) 909 68 97 / 0536 066 06 89

Ankara: (0312) 419 00 46 0533 159 90 46

Emy İşitme’den cihazınızı alın, ömür boyu cihaz sesi ayarlama hizmetimizden faydalanın.

İşitme cihazlarının doğru kullanılması bir süreç olup özellikle yaşlı ve çocuklarda uzun süreler takip edilmelidir. Her hastamızın en iyi şekilde uzun vadeli olarak işitebilmesi için ömür boyu işitme cihazı ayar ve kontrol hizmeti sunuyoruz.

oticon ruby 2-1 miniriteR fiyatı özellikleri 4 emy isitme

İşitme Cihazlarına Neden Ses Ayarı Yapılması Gerekir?

  •  İşitme kaybı ve kullanıcının işitme tercihleri zaman içerisinde değişebilir.
  •  Kullanıcının işinde, değişiklikler olabilir, ve bu yüzden cihazın kullanıldığı ortam değişebilir(daha fazla veya az gürültülü bir ortama geçilebilir)
  • Kullanıcının sosyal çevresinde değişiklikler olabilir, ve bu yüzden cihazın kullanıldığı ortam değişebilir(daha fazla veya az gürültülü bir ortama geçilebilir)
Cihazların seslerinin ayarlanması gerektiği bu durumlarda Emy İşitme olarak hizmet vermeye hazırız.

İşitme Cihazı Ses Ayarı Nasıl Yapılır?

İşitme cihazları bilgisayarlara bağlanarak Fitting (programlama) yazılımları ile ayarlanır. Bu işlemlerin tamamı ruhsatlı İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezleri’nde Odyometrist veya Odyologlar tarafından yapılmalıdır.
İşitme cihazı ses ayarı cihazı kullanacak kişi ile beraber yapılmalıdır. Cihaz kulakta takılı iken yapılan ayar en sağlıklısı olmaktadır. Hastadan nasıl duyduğuna dair bilgi alınarak ayar yapılmalıdır.
oticon more isitme cihazi emy isitme
İşitme cihazının sesi işitme teknikerleri tarafından hastayı rahatsız etmeyecek seviyeye hasta ile beraber denemeler yaparak ayarlanır. İşitme kaybını karşılayan ses çıkış gücüne sahip olan işitme cihazı doğru ses yüksekliğinde kişiye hatasız uygulandığında;
  • Çevreyi rahatsız olmadan duyma ve kelimeleri ayırt etme,
  • Kendi sesinden rahatsız olmadan konuşabilme,
  • Cep telefonunu cihaza bağlayarak telefonla konuşma, müzik dinleme
  • Cep telefonu uygulamasından ses kısıp açma, pil seviyesi takibi, kayıp cihazı bulma

Günümüz teknolojisine sahip Oticon ve Philips işitme cihazları ile mümkündür. Kurumumuz ‘işitme cihazı sadece bir ürün değil aynı zamanda hizmettir’ sloganı ile kurulmuştur. Oticon ve Philips işitme cihazlarınızı maksimum ömürle verimli bir şekilde kullanmanız için tüm kontrollerinizi ömür boyu yapıyoruz.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart