Oticon Real 2 MiniRite İşitme Cihazı | EMY İşitme
MENÜ

Oticon Real 2 MiniRite İşitme Cihazı | EMY İşitme

Oticon Real 2 MiniRite İşitme Cihazı

Oticon Real 2 MiniRiteR işitme cihazı fiyatı öğrenin. Emy İşitme cihazları ömür boyu hizmet avantajı, SGK desteği ile satın alın. Ailemize Oticon işitme cihazlarının kalitesi ve Emy İşitme hizmet detayları ile katılmak için hemen arayın.

OTİCON REAL 2 STOKLARIMIZDA MEVCUTTUR

1 Saat İçinde Hijyenik Teslimat

Anında Fiyat ve Bilgi Alın

Whatsapp Üzerinden İşitme Testinizi Değerlendirelim

İstanbul: (0216) 909 68 97 / 0536 066 06 89

Ankara: (0312) 419 00 46 / 0533 159 90 46

Premium Plus Teknoloji Seviyesi / Temassız Şarj Edilebilir/ Oticon Kalitesi/ Islık (feedback) Sesi Önleme/ Pil Derdinden Kurtulun

Oticon Real 2 MiniRiteR işitme cihazı Premium plus teknoloji seviyesi işitmeye yardımcı teknoloji içeriğini şarj edilebilirlik ile birleştiriyor. Pil derdinden kurtulun. Premium plus teknoloji seviyesi Oticon Real 2 MiniRite R şarj edilebilir işitme cihazı ile kalabalık bir toplantı ya da sınıf ortamı sizin için çok kolay.

Oticon Real 2 MiniRite Özellikler

Kanal Bant Sayısı: 48 Kanal 20 Bant

Teknoloji Seviyesi: Premium Plus

Teslim Süresi: 1 Saat İçinde En Az Temasla Hijyenik Teslimat

Stok Durumu: Mevcut

Marka: Oticon

Üretim Yeri: Danimarka

Kampanyalar: Kredi Kartına 9 Taksit

Hizmetler: Ömür Boyu Hizmet, Yedek Cihaz Hizmeti

SGK Ödemesi: Kurumumuzun anlaşması vardır.

Detaylı Açıklama ve Ürün Teknik Özellikleri İçin Aşağı Kaydırınız.

Açıklama

Oticon Real 3-2-1 Modelleri İnceleme Yazısı

Değerli ziyaretçimiz; özellikle üst düzey işitme cihazı kullanmak isteyen kişilerin Oticon markasının sitesinde gezinip bizlere Real modelinin özelliklerini ve cihazların birbirinden farkını sıklıkla sormaları üzerine bu inceleme yazısını kaleme aldık. Oticon Real serisinin lansmanı 2023 başında yapılmış olup ülkemizde Haziran 2023 tarihinde satışa sunulmuştur. Pil ile çalışan ve şarj edilebilir seçenekleri bulanan cihaz; Real 3, Real 2 ve Real 1 olmak üzere üç farklı modele sahiptir.

oticon real işitme cihazı fiyatları ve özellikleri emy işitme cihazları

Oticon Real 3-2-1 Farkları Nelerdir?

Oticon Real 3, serinin başlangıç modeli gibi düşünülebilir. Real 1 ise Premium Plus işitme cihazları kategorisinin lideri olup, maksimum özellik barındırmaktadır. Cihazların arasında kanal bant sayısı ve teknolojik özellik farkları bulunmaktadır. Real 3 den Real 1 e doğru çıkıldıkça gürültülü ve kalabalık ortamlardaki performans artmaktadır. İnce sesler, fısıltıya yakın sesler, uzak sesler daha rahat duyulabilir hale gelmektedir.

Oticon real 3-2-1 farkları emy işitme cihazları

Oticon Real 3-2-1 MiniRite Teknik Özellikler

Oticon Real işitme cihazları için öne çıkan teknik özellikler tedarikçi sayfası kullanılarak Emy İşitme tarafından özetlenmiştir. Cihazdaki hangi özelliğin basitçe kullanıcıya ne fayda sağlayacağı maddeler halinde anlatılmıştır.

3 Saatlik Şarjla Gün Boyu Kullanım: Temassız 30 dakika hızlı şarjla ile 6 saatlik kullanım süresi. 3 saatlik tam şarj ile 24.7 saate kadar kullanım.

oticon şarj edilebilir işitme cihazı ruby opn S

64 Kanal 24 Bant: Oticon markasındaki maksimum kanal ve bant sayısı. Kalabalık ve gürültülü ortamlarda zorlanmadan temiz bir ses duyarsınız. Bilimsel araştırmalar normal işitmeye yakın olduğunu kanıtlıyor.

Premium Plus Teknoloji Seviyesi: 2023 itibariyle Oticon ‘un patentli işitmeye ve algılamaya yardımcı teknolojilerini maksimum seviyede içeren Polaris R işlemcili Premium plus teknolojili işitme cihazı.

oticon real polaris r işlemcili işitme cihazı emy işitme

Bluetooth Bağlantısı: Hem Bluetooth kulaklık hem işitme cihazı satın almış olun. Telefondan işitme cihazınıza telefon konuşması, müzik, video sesi aktarımı. Akıllı telefonlar ile uygulama bağlantısı, ses açma kısma ve pil seviyesi takip edebilme özelliği. Android ve I Phone telefonlarla aparatsız bağlanmaktadır. Eller serbest telefon görüşmesi yapın.

oticon more desteklenen tüm android ve i phone telefon, tabletlerle aparatsız ses aktarımı bağlantısı kurar

Oticon On Android- IOS Uygulaması: Uygulama üzerinden cihazların kullanımı ve bakımı ile ilgili detaylara her zaman ulaşabilirsiniz. Cihazımı bul özelliği ile cihazlarınızı kaybederseniz GPS ile takip imkanı.

oticon on app(uygulaması) ile bluetooth işitme cihazı bağlantısı kurun

Şık İskandinav Tasarımı: Zarif, kulakta tıkanıklık, ağırlık yaratmayan, hafif tasarım. Minifit uçlarla kulakta maksimum havalanma, minimum ağırlık. Şarj olurken bir aksesuar kadar şık.

İleri Derece İşitme Kaybına Uygun: Oticon Real 2 MiniRiteR, Flexmould Power kalıplar ile kullanılabilir.

Akıllı Televizyon ile Ses Aktarımı. Ailenizle Birlikte Tv Seyredin: Kablosuz olarak akıllı tüm cihazlarla işitme cihazınızın bağlantısını kurun.

Oticon Real 3-2-1 Teknolojik Özellikler

Oticon more işitme cihazlarında yer alan konuşmayı anlamaya yardımcı teknolojiler Emy İşitme ekibi tarafından tedarikçi sayfası kullanılarak özetlenmiştir. Aklınıza takılan tüm sorular için arayarak bilgi alabilir, randevu alarak cihazlarımızı deneyerek fikir sahibi olabilirsiniz. 
oticon more işitme cihazı fiyatları

Dünyanın Derin Nöral Network ile öğrenme kullanan ilk işitme cihazı.

12 Milyon Sesle Yapay Zekaya Derin Öğrenme Yaptırılarak Çalışan Yeni Premium Plus Oticon işitme cihazı.

Oticon More, konuşmayı algılamaya ve beyine işitme esnasında yardımcı olabilen patentli MoreSound Amplifier, MoreSound Optimizer ve daha birçok yeni teknoloji içerir.

Opn S işitme cihazlarına göre %30′ a varan performans artışı. Polaris süper hızlı Oticon işlemci ile çevreyi saniyede 500 kere tarama ve gürültüden arınmış, temiz konuşma sesleri verebilme.

 

Oticon MoreSound Intelligence Özelliği

MoreSound Intelligence tam ses ortamını saniyede 500 defa tarayarak, etraftaki karmaşık ortamın ve tüm seslerin hassas bir şekilde analiz edilmesini sağlar. Ardından, değişen tüm ses ortamlarının nasıl ele alınacağını belirlemek üzere net bir hedef oluşturmak için kullanıcının kişisel tercihlerini uygular. Kalabalık ve gürültülü ortamlarda sesleri dengeli süzerek konuşma anlaşılırlığını korur. 
Oticon More Sound intelligence emy işitme

Oticon MoreSound Amplifier Özelliği

Her türlü ses için hassas bir şekilde dengelenmiş yükseltme sunuyor. Oticon işitme cihazı teknolojisi MoreSound Amplifier, 2023 model Oticon Real işitme cihazlarındaki çığır açıcı bir dengelenmiş ses yükseltme sistemi. İşitme kaybı olan kişiler için önemli detay ve dinamikleri işitilebilir kılmak üzere, hassas ve hızlı bir şekilde çalışır.
Oticon MoreSound Amplifier emy işitme

Oticon Real 2 MiniRite R Şarj Edilebilir İşitme Cihazı Kimler İçin Uygundur?

Oticon’ un Premium Plus seviye teknoloji içeren işitme cihazı Real 2 Mini Rite R:

  • Premium plus teknolojiyi isteyenler
  • İş hayatının içinde aktif olarak bulunan ince ve kısık sesle konuşulanları duymak isteyen kişiler
  • Öğrenci, öğretmen, gürültülü ortamda çalışan ya da bulunanlar
  • İşitme cihazından maksimum ses anlaşılırlığı minimum gürültü isteyenler
  • Maksimum ses detayı minimum görünürlük isteyenler
  • Pil ile uğraşmak istemeyenler, çevreci felsefeyi benimseyen kişiler için uygundur.

şarj edilebilir işitme cihazı oticon modelleri emy işitme

2023 işitme cihazlarında SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) ödemesi 16 Mart 2023 tarihli değişiklikle yetişkin hastalar için çalışanlarda 2422 TL, emeklilerde 3028 TL’ dir. SGK, çift taraflı işitme cihazı için raporda belirtildiği takdirde ödeme yapmaktadır. Bu ödeme işitme merkezlerine yapılmaktadır.

Hangi Oticon İşitme Cihazı Sizin İçin Uygun?

Oticon işitme cihazları kendi içinde birçok modele sahip olup, kararsız kalmanız oldukça normaldir. Emy İşitme ekibi olarak doğru işitme cihazı seçiminde size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağız. İşitme cihazı marka ve modelleri arasından size fiyat ve performans açısından en uygunu beraber belirleyelim.

oticon işitme cihazları fiyatları ve model listesi

Hoşunuza gidebilir…

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart