Oticon Intent 1 MiniRite İşitme Cihazı | EMY İşitme
MENÜ

Oticon Intent 1 MiniRite İşitme Cihazı | EMY İşitme

Oticon Intent 1 MiniRite İşitme Cihazı

Oticon Intent 1 MiniRiteR işitme cihazı fiyatını öğrenmek ve Emy İşitme’nin ömür boyu hizmet avantajlarından faydalanmak için hemen arayın. SGK desteği ile kaliteli Oticon işitme cihazlarına sahip olun ve Emy İşitme ailesine katılın.

OTİCON INTENT EKİM 2024′ DE STOKLARDA

1 Saat İçinde Hijyenik Teslimat

Anında Fiyat ve Bilgi Alın

Whatsapp Üzerinden İşitme Testinizi Değerlendirelim

İstanbul: (0216) 909 68 97 / 0536 066 06 89

Ankara: (0312) 419 00 46 / 0533 159 90 46

Premium Plus Teknoloji Seviyesi / Temassız Şarj Edilebilir/ Oticon Kalitesi/ Islık (feedback) Sesi Önleme/ Pil Derdinden Kurtulun

Oticon Intent 1 MiniRiteR işitme cihazı Premium plus teknoloji seviyesi işitmeye yardımcı teknoloji içeriğini şarj edilebilirlik ile birleştiriyor. Pil derdinden kurtulun. Premium plus teknoloji seviyesi Oticon Intent 1 MiniRite R şarj edilebilir işitme cihazı ile kalabalık bir toplantı ya da sınıf ortamı sizin için çok kolay.

Oticon Intent 1 MiniRiteR Özellikler

Kanal Bant Sayısı: 64 Kanal 24 Bant

Teknoloji Seviyesi: Premium Plus

Teslim Süresi: 1 Saat İçinde En Az Temasla Hijyenik Teslimat

Stok Durumu: Çok Yakında

Marka: Oticon

Üretim Yeri: Danimarka

Kampanyalar: Kredi Kartına 9 Taksit

Hizmetler: Ömür Boyu Hizmet, Yedek Cihaz Hizmeti

SGK Ödemesi: Kurumumuzun anlaşması vardır.

Detaylı Açıklama ve Ürün Teknik Özellikleri İçin Aşağı Kaydırınız.

Açıklama

Oticon Intent 4-3-2-1 Modelleri İnceleme Yazısı

Değerli ziyaretçimiz, özellikle üst düzey işitme cihazı tercih eden kullanıcıların Oticon markasının web sitesinde gezinerek sıkça Intent modelinin özelliklerini ve diğer cihazlarla farklarını bizlere sorması üzerine bu inceleme yazısını hazırladık. Oticon Intent serisi, 2024 Eylül sonunda lansmanı yapılmış olup ülkemizde Ekim 2024 itibarıyla satışa sunulmuştur. Şarj edilebilir seçenekleri bulunan bu seri; Intent 4, Intent 3, Intent 2 ve Intent 1 olmak üzere dört farklı modelden oluşmaktadır.

Oticon intent Brainhearing teknolojisi- emy işitme

Oticon Intent 4-3-2-1 Farkları Nelerdir?

Oticon Intent 4, serinin başlangıç modeli olarak düşünülebilirken, Intent 1 ise Premium Plus işitme cihazları kategorisinde lider konumdadır ve geniş özelliklere sahiptir. Bu modeller arasında kanal bant sayısı ve teknolojik özelliklerde farklılıklar bulunmaktadır. Intent 4’ten Intent 1’e doğru ilerledikçe, cihazların gürültülü ve kalabalık ortamlarda performansı artar. İnce, fısıltıya yakın sesler ve uzaktaki sesler daha rahat duyulabilir hale gelir.

Oticon intent 4-3-2-1 kanal bant sayısı ve teknolojik farkları, Emy İşitme

Oticon Intent 4-3-2-1 MiniRiteR Teknik Özellikler

Oticon Intent işitme cihazları için öne çıkan teknik özellikler tedarikçi sayfası kullanılarak Emy İşitme tarafından özetlenmiştir. Cihazdaki hangi özelliğin basitçe kullanıcıya ne fayda sağlayacağı maddeler halinde anlatılmıştır.

Dünyanın ilk kullanıcı odaklı sensörleri ile tamamen kişiselleştirilmiş bir destek sağlıyoruz. Yeni BrainHearing™ araştırmaları, insanların dinleme ihtiyaçlarını ve hedeflerini, baş ve vücut hareketleriyle nasıl ifade ettiklerini ortaya koymaktadır.

oticon intent işitme cihazı 360 derece ses netliği sağlar detaylar için Emy İşitme.

Yeni premium işitme cihazımız Oticon Intent, baş ve vücut hareketlerini, konuşma aktivitelerini ve akustik ortamdan gelen bilgileri dünyanın ilk 4D Sensör teknolojisi ile birleştiriyor. Bu yenilikçi teknoloji, aynı ses ortamında bile kullanıcının bireysel dinleme gereksinimlerine en uygun şekilde yanıt verir. Oticon Intent, kullanıcılara sadece işitmekten daha fazlasını sunarak, iletişim kurmalarına ve yaşamın içinde aktif olarak yer almalarına yardımcı olur.

Kendi Kendini Kalibre Eden İlk Hoparlör: Oticon Intent, kendi kendini kalibre edebilen dünyanın ilk hoparlörünü sunarak hoparlör hatalarını ortadan kaldırır. MiniFit Detect, 1 dB hassasiyetle kazanç doğruluğu sağlayarak, Oticon’un önceki hoparlör ünitelerine göre %57’ye kadar daha hassas kazanç sunar ve işitme uzmanları için Oticon Intent’in uygulamasını daha kolay ve verimli hale getirir.

oticon intent farklı işitme kayıpları için hoparlör seçenekleri emy işitme

Yeni miniFit Detect hoparlör üniteleri, 60 ve 100 uygulama seviyeleri ile daha yüksek Maksimum Güç Çıkışı sunarak, kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamada daha fazla seçenek ve esneklik sağlar. MiniFit Detect 60, 85 ve 100 güç seviyeleri kubbelerle ve özel yapım MicroShell Detect kalıplarıyla sunulurken, miniFit Detect 105 ise özel yapım bir MicroShell ile sunulur.

3 Saatlik Şarjla Gün Boyu Kullanım: Oticon Intent, diğer cihazlara göre daha hızlı şarj olmaktadır. Oticon Real ile karşılaştırıldığında şarj süresi %33 oranında daha kısadır. 13 numara lityum iyon pil, kullanıcılarına iki şarj arasında daha fazla güç sağlarken, daha hızlı ve kararlı bir şarj deneyimi sunar. Tam şarj ile 20 saat kullanım süresi sunan cihaz, sadece 15 dakikalık hızlı şarjla 4 saat, 30 dakikalık şarjla ise 8 saat pil ömrü sağlar.*

Masaüstü Şarj Cihazı ve taşınabilir SmartCharger, her kullanıcının yaşamına kolayca entegre olacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni ve şık tasarımları, gelişmiş kullanılabilirlik ve yüksek performanslı şarj olanağı sunar. Oldukça dayanıklı olan bu cihazlar, günlük kullanımı kolaylaştırmakla birlikte hem gizli hem de estetik bir modeldir. Renk kodlaması sayesinde işitme cihazlarının doğru ve sezgisel bir şekilde yerleştirilmesini sağlar. Ayrıca, taşınabilir SmartCharger, ek koruma sağlayan bir kapağa sahiptir ve kullanıcılar elektrik prizine erişim olmasa bile birden fazla şarj seçeneğinden faydalanabilir.

*Şarj edilebilir pilin beklenen kullanım süresi, kullanım şekli, etkin özellikler, işitme kaybı, ses ortamı, pil durumu ve kablosuz aksesuar kullanımına bağlı olarak değişebilir.

64 Kanal 24 Bant: Oticon markasındaki maksimum kanal ve bant sayısı. Kalabalık ve gürültülü ortamlarda zorlanmadan temiz bir ses duyarsınız. Bilimsel araştırmalar normal işitmeye yakın olduğunu kanıtlıyor.

Premium Plus Teknoloji Seviyesi: 2024 itibariyle Oticon ‘un patentli işitmeye ve algılamaya yardımcı teknolojilerini maksimum seviyede içeren Sirius işlemcili Premium plus teknolojili işitme cihazı.

Bluetooth Bağlantısı: Telefon konuşmalarını, müzikleri ve video seslerini doğrudan işitme cihazınıza aktarın. Akıllı telefonlar ile uygulama üzerinden ses seviyesi kontrolü ve pil durumunu takip etme imkanı. Android ve iPhone cihazlarla herhangi bir aparat kullanmadan bağlantı sağlar. Eller serbest telefon görüşmeleri yapabilme olanağı sunar.

oticon intent blueutooth akıllı saat görseli emy işitme cihazları

Oticon On Android- IOS Uygulaması: Cihazların kullanımı ve bakımıyla ilgili detaylara uygulama üzerinden her zaman erişebilirsiniz. “Cihazımı Bul” özelliği sayesinde, cihazlarınızı kaybettiğinizde GPS ile takip edebilirsiniz.

Şık İskandinav Tasarımı: Şık ve hafif tasarım, kulakta tıkanıklık ya da ağırlık hissi yaratmaz. Minifit uçlar, kulakta maksimum havalandırma ve minimum ağırlık sağlar. Şarj olurken bile zarif bir aksesuar görünümündedir.

İleri Derece İşitme Kaybına Uygun: Oticon Intent 1 MiniRiteR, miniFit Detect 105 kalıplar ile kullanılabilir.

Akıllı Televizyon ile Ses Aktarımı. Ailenizle Birlikte Tv Seyredin: Kablosuz olarak akıllı tüm cihazlarla işitme cihazınızın bağlantısını kurun.

Hoşunuza gidebilir…

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart